torstai 10. lokakuuta 2013

easy feeling

Ahdistuneen elämää kissojen ja teen kanssa. -Ja Suvin ja Animen :--D Suvi tuli käymään vähäks aikaa Vantaalla, ja taas on ollu kunnon nörttielämää sitten. Eilen katsottiin yhdeltä istumalta Tengen Toppa Gurren Lagann, ja voi elämä että multa on jääny yks helmimmistä sarjoista kokonaan kattomatta! Aikoinaan se vähä houkutteli, mutta koska mecha ei oo koskaan ollu oikein se mun juttu niin jätin väliin, mutta däämn onneksi heitin ennakkoluuloni mäkeen, koska awesome stuff!


Ja oooh Yupä toi mulle uhrilahjana ulkomailta tommosen coolin korun! ♥ The queen is happy. ♥Ja arvatkaapa minkä löydön tein tossa jokunen aika sitten? Ostin ton sormuksen aikoinani ebaystä, ja vessaa eräänä päivänä siivotessani löysin sen suihkun lattiakaivosta :--D. Vähä muhineen näkönen ku kokonaan ruostunu tj. Sinne meni sekin sormus.

Ja kuten perinteisiin kuuluu, ollaan Suvin kanssa juotu varmaan päivittäin vähintään kolme kannullista teetä. Tää yks ihanuus toi mulle teekukkia lahjaks ja ollaan niitä vähä ny kokeiltu, ja mm-mm ne on hyviä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti