lauantai 12. lokakuuta 2013

comics and tea

Tää syksy on kovasti ollut sarjakuvien aikaa itselleni. Oon työstäny ahkerasti materiaalia, lähinnä liittyen omaan jo nuoruudessani aloittamaani sarjakuvaan PTO:hon, josta on tullu vähä oma maailmansa jo mulle. Mutta eipä siitä sen enempää, ellei jotakuta nyt niin kamalasti alkanut asia kiinnostamaan.
Ylemmästä kuvasta voin kuitenkin sen verran vielä kertoa, että pidettiin kaveriporukalla tuossa muutama viikonloppu takaperin ennakkoon oma 24h sarjakuvaa-iltama, ja tämä on sitten oma osuuteni sen rupeaman hedelmistä. Tietämättömille tiedoksi, että 24h sarjakuvaa on siis päivä (en muista tarkkaa päivämäärää), jolloin on tarkoituksena saada 24 tunnin sisällä piirrettyä 24-sivuinen sarjakuva. Unta ei siis kamalasti saatu tuona aikana, kun puoli kahdeksalta lauantai-iltana aloitimme urakkamme, ja koko homman ajan istuttiin siskon ja Yupän kanssa meidän keittiönpöydän ääressä ja piirrettiin. Riku oli osan ajasta mukana hommassa, kunnes luovutti joskus kuudelta aamulla ja alkoi nukkumaan. Iruka oli myös messissä oman aikansa, mutta joutui lähtemään ennen loppua kotiin, koska neidin piti lähtä seuraavana päivänä takaisin Joutsenoon kouluun.

Me kolme sitten urheana hoidettiin homma loppuun, ja joskus kuudelta seuraavana iltana oli kaikilla valmis sarjis käsissään, ja ylpeinä voitiin sitten viimein mennä nukkumaan. Viime vuonna osallistuttiin siskon kanssa myös tähän tapahtumaan, kun sisko kävi vielä sarjakuvalinjaa Lahden Kansanopistossa ja siellä pidettiin sitten ihan virallinen versio tapahtumasta. Tänä vuonna kuitenkaan ei oltu missään piireissä joissa oltaisiin voitu osallistua itse real thingiin, joten päätettiin sitten pitää se ihan kaveriporukalla. Eikä edes oikeana päivänä.


 Ja hei koska aiheesta kukkaruukkuun, ette varmaan oo nähny mua taas vähään aikaan ryyppäämässä? Nauttikaa siis tästä supisuomalaisesta kuvasta, jossa Ville on taas saanut mut napattua ulos, grillin ääreen kalja kourassa.


Kauna judges my kalja.

Lisäksi kerrottakoon, että tukkani on taas saanut muutosta osakseen. Aloitin lyhyemmän sivun blondauksen, ja tällä hetkellä haituvia koristaa varsin sininen sävy, mutta siitä tietenkään ei meikäläisellä ole yhtään kuvaa at the moment. Nauttikaa siis sillä välin tästä komeasta keltaisesta väliaikakuvasta!
Käytiin muuten ensimmäistä kertaa Suvin kanssa Manga Cafessa. Oon aina vähän kierrelly tuota kuppilaa kiinnostuneena, mutta koskaan ei ole tullut käytyä sisällä asti. Nyt sitten rohkaistiin mielemme ja asteltiin putiikkiin rohkeina. Rahavajauksesta kärsivänä en oikein voinu tilata kuin teetä, mutta matcha genmaicha oli kyllä oikein mukava kokemus. Haisi ojavedelle jota oli lilluteltu kumisaappaassa, mutta maku oli onneksi paljon parempi. -Edelleen kyllä maistui ojavedelle, mutta kumma kyllä, pidän siitä.

Suvin opetusten ansiosta olen oppinut juomaan teetä oikeaoppisessa lämpötilassa ja ilman sokeria, vaikka voin kyllä veikata että mustaan teehen kaadan edelleen sen kymmenen lusikallista sokeria, koska se nyt vain maistuu paremmalta makeana :--D

2 kommenttia:

  1. täällä on jotain siulle:
    http://artificialgoodfeeling.blogspot.fi/2013/10/112-ja-haaste.html

    VastaaPoista