sunnuntai 13. tammikuuta 2013

would it matter

Hola. Nyt kun on joulut ja uudet vuodet juhlittu niin voitaisiin vaikka palata viimein astialle. Eli joulu meni mukavasti Hyrynsalmella anoppilassa, ja uudeksi vuodeksi tultiin takaisin Kouvolaan. Jokunen päivä sitten tultiin takaisin Vantaalle ja kovasti yritetään päästä takaisin arkeen kiinni. Lakkautin mun Kelan tuet ja jäin poissaolevaksi nyt kevätlukukaudelle, ja kovasti yritän etsiä jostain työpaikkaa että pysyis ees jotenkin leivänsyrjässä kiinni. Katsotaan kui käy.

Ja semmonenkin surullinen tapahtuma mahtui vielä tähän arkeenpaluuseen, että toissapäivänä rakas Eetu-kanini siirtyi tästä elämästä pilvenreunalle harppua soittelemaan. Keijo oli vahingossa päässyt makuuhuoneeseen poissaollessamme, ja tietenkin tuommonen leikkisä pentu vaan innostuu uudesta leikkikaverista joka kovasti juoksee pakoon. No, vahinkohan siinä kävi, ja tällä kertaa vähän kohtalokkaampi. Nyt on sitten kovasti itketty ja yritetty päästä yli tästä menetyksestä. Eetu kuitenkin olisi täyttänyt parin kuukauden päästä kymmenen vuotta, eli ihan mukavan pitkän ajan oli sekin karvaturri ollut mun elämässäni.

Mutta jottei ihan märehtimiseksi koko juttu mene, niin tungen nyt tähän väliin kuvia viime ajoilta.Kovasti menee rahaa keltaisuuden poistamiseen, se kun ei meinaa mun reuhkasta lähteä sitten millään :CIhana joululahja Irukalta ♥ Kiitos muru!


 Pahoittelen että kuvat on ihan sekalaisessa järjestyksessä, mutta Eetun takia olo on vähän voimaton ja surkea, joten en jaksa edes välittää nyt moisista. Yritän saada itteni kuitenkin kokoon, ja teen sen kysymyspostauksen tässä joku päivä, mutta että siihen asti nyt voi vielä äkkiä heittää kysymyksiä jos jollakulla vielä on.

2 kommenttia:

 1. Otan osaa noihin suru-uutisiin. Koettakaa jaksaa ;__; ja tsemppiä töidensaantiin ja jaksamiseen muutenkin n_n !

  t. stalkkaan blogia edelleen kaikessa hiljaisuudessa~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥
   Joo toivotaa että kohta alkais ees vähä rahaa virrata :'D

   Ja hienoa kuulla ettet ole meikäläistä hyljännyt! XD

   Poista