keskiviikko 19. joulukuuta 2012

odottamaton matka

Tyhjensinpä kerran puhelintakin. Vaihteeksi.

Viikonloppuna Hyrylle anoppilaan joulua viettämään. Katsotaan miten kyyti vaan järjestyy kun on vähän ollut tässä auto-ongelmia, mutta eiköhän perille jotenkin päästä!



Turboo! Kaikkea kivaa sitä löytääkin kun penkoo veljen vanhoja leluja : D


Ihana Iruka ♥ Toinen on aina niin söpö ♥


Yupä ja Riku temmeltää.


Ja Tolkien-fanin pitkä odotus palkittiin viimein. VOE ELÄMÄ että oli upia leffa. Käytiin deryn ja Rikun kanssa katsomassa se tennarissa ensi-iltana ja myöhemmin Kouvolassa pelkästään deryn kanssa HFR:nä ja saa nähä kuinka monta kertaa tullaan vielä katsomaan se jos vaan rahaa riittää :''D. Ja mainitsinko jo että Thranduil on ihan järjetön dilf? Mulla oli muutenkin kunnon odotukset siitä, koska kyseinen haltiaherra on varmaan koko kirjan ykköshahmo meikäpojalle, ja olinkin ihan tyytyväinen kun kuulin että Lee Pace on valkattu herraa esittämään. Uujee ♥


Ja kännissä taas vaihteeksi. Juhlittiin Rikun veljen Jompen synttäreitä niin pitihän sitä kuppia vähän nostaa.


....Ja vähän enemmänkin. Pitopaikkamme tuppasi ilmaista viinaa vähän väliä, koska joulupukki oli anteliaalla päällä, joten kyllähän sitä tuli ihan nautiskeltua.






Ja loppuun jotain laadukasta kamerahuoraamista webbicamin kanssa kun ei keksinyt sen älyllisempää tekemistä koneen kanssa. Juuri pesty tukka ja siksi taas niin ihanan sexikäs pörröpää.

1 kommentti: