tiistai 22. tammikuuta 2013

Q&A

Onko seksielämäsi kovinkin vilkasta? Entäs tämän vuoden puolella?
 Tällä kysymyksellä onkin hyvä aloittaa : D. Hmm, vilkasta? No ei nyt niinkään. Hyväähän se toki on ja näin päin pois, mutta oon vähä epäseksuaalinen ihminen siinä mielessä ettei mun tarvi hässiä kauhean useasti ku jonku muutaman kerran kuukaudessa, eli pieni pihtaaja olen :---D.
Mikä on syy masennukseesi/oletko hoidossa/ollut osastojaksolla?
 En ole hoidossa ollu, sen enempää ku mitä olen lääkärillä käynyt ja jollain psykologityypillä juttelemassa. Lääkkeet mulla on, mutta en nyt tiedä auttaako ne paljon paskaakaan. Itsehän en kauheena koe että mulla periaatteessa ois masennus vaikka lääkäri niin sanookin, vaan enemmä se oli semmonen kunnon burnoutti koulun suhteen + kauhea kaamosmasennus. Oon nyt vissii menossa pian testeihin niin otetaan verikokeet ja semmoset niin selvitetään onko fyysisessä kunnossa vikaa. Mutta siis joo nykyään menee hyvin, suurimmaks osaksi sen takia että oon saanu talven ajan olla ajattelematta koulua ja vaa levätä.
Asuttekste jossain rivitalossa?
 Jepa. Tää on tämmönen kakskerroksinen rivitalo.
Minkä lemmikin haluaisit seuraavaksi?
 Kissan! Aina ja ikuisesti. Toisaalta haluaisin myös rotan tai hiiren, mutta yritän pitää pääni siinä etten ota enää häkkieläimiä koska ne jotenkin jää aina jollain tavalla etäisemmiksi koska niiden kanssa ei pääse peuhaamaan samalla tavalla kuin ns. vapaiden eläimien kanssa kuten kissojen ja koirien.
Mitkä on tulevaisuuden suunnitelmat?
 Ööh ei mulla ihan kauheena ole. Jossain vaiheessa naimisiin ja oma talo ja jos lämpenen ajatukselle niin ehkä mahdollisesti pari kersaa. Aika tämmöstä perus settiä. Ainiin ja ainakin kymmenen kissaa!
Ollaan tosin vähä puoliläpällä juteltu Rikun kanssa että muutettais joskus keski-iän tienoilla jonneki maalle vaikka Kainuuseen ja laitettas pieni maatila pystyyn ja pidettäis jotain alpakoita tai lampaita. -Ja niitä mun kymmentä kissaa.
Minkälaiset piirteet (esim. ulkonäkö, käyttäytyminen) herättää sussa kiinnostuksen?
 No, ensinnäkin pitää olla tyyli kohdallaan. Tällaiset tylsät peruslissut tai leevit harvemmin mussa kauheena saa mitään innostusta aikaiseksi, eli pitää olla ees vähän asennetta tai tämmöstä pukeutumisessa ja tyylissä. Toinen kiinnostuksenherättäjä on tämmönen 'cool' asenne tai yleisilme miten sen nyt ilmaisis. Itsevarmat ihmiset jotka ottaa tilanteen hallintaansa on yleensä musta varsin vetäviä, ja varsinkin semmonen tietty dominoivuus uppoaa muhun, koska oon sisäisesti ikuinen prinsessa ja tykkään siitä että mua kohdellaan naisena ja oon omalla tavallani varsin alistuva persoona. -Ja pituus on yks asia mikä saa mun polvet veteliksi! :--D Oon ihan heikkona pitkiin tyttöihin, ja on varmaan vaan yks nainen joka on mua lyhyempi jota pidän sillai seksuaalisesti kiinnostavana :--D
Miten te tapasitte rikun kans?
 Netissä, kuuluisassa IRC-Galleriassa. Mutta lesbopiirien suurensuurien kokojen vuoksi tiesin hänet jo entuudestään exäni exänä :--D
Mitä sä opiskelet?
 Graafista suunnittelua, Metropoliassa.
Mikä kamera sulla on?
 Canon EOS 50D. Hieman ois huollon tarpeessa koska laukaisija takkuilee jonkin verran.
Mistä ammennat inspiraation pukeutumiseen?
 Vähä kaikesta, mutta suurin tekijä on varmaan tumblr ja sen sisältämät tuhannet kuvat. Monina päivinä inpiraationi on kyllä "ulkona on kylmä ja mua vituttaa", mutta niistä asuluomuksista harvemmin kuvia ottelen :--D
Ku kaikilla on aina jotain "noloja" teiniajan idoleita, ni ketä sä fanitit nuorempana kaikkein eniten?
 Kröhöm.... Mitähä niitä ois..? Ihan pienenä olin pieni Leonardo DiCaprion fani, mutta nykyään se alkaa olla niin kova äijä ettei se enää oo ees noloa, mutta teininä olin kovasti ihastunu Hayden Christenseniin joka näytteli Anakiniä Star Warsseissa. Sitten tietty olin palavasti rakastunu Orlando Bloomiin, ja jossain vaiheessa kovasti piilottelin tätäkin faktaa, mutta nykyään ei sekään niinkään noloa ole, varsinkin kun edelleen kova fani olen.
Minkä värisiä hiuksia sulla EI ole ollut?
 Ainakaan keltaisia :---D Täysin vihreitäkään mulla ei vissiin ole ollut, muuta ku semmonen vihertävän turkoosi. Muuten oon tainnu aika hyvin käydä yleisimmät värit läpi? -Ainiin ja ei mulla valkoistakaan ole ollut, vaikka kovasti aina välillä oon yrittäny sitä saada.
Entä minkä väriset haluaisit seuraavaksi?
 Aattelin käydä näitä shokkivärejä jonkin aikaa läpi, ja menin jo lupaamaan Yupälle että laittasin seuraavaksi pinkit hiukset. Saa nähä miltä näytän...
Suurin paheesi?
 Laiskuus. Oon välillä niin saatanan lahnaperse ettei oo tottakaan.
Tykkäätkö enemmän klubeista vai lähikuppiloista?
 Klubit! Ei lähikuppiloissakaan tosin mitään väärää ole, mutta en tykkää kauheena siitä jos ei oo paljon muita asiakkaita ja sit tulee jotku selittämättömät paineet kaikesta :--D
Lemppariruoka?
 Makaroonit ja jauheliha & spagetti tonnikalakastikkeella ♥ Voisin kyllä luetella pari muutakin mutten viitti koska muuten tulee kohta nälkä ja meillä ei oo mitään syötävää :C
Ja väri?
 Punainen ja musta. Ylläripylläri.
Ja bändi?
 Yyh niitä on liikaa. Ei mulla varsinaisesti ole lempparia, koska niin moni bändi on omalla tavallaan aivan sairaan hyviä.
Unelma-ammatti pienenä?
 Halusin olla joko taidemaalari tai eläintenhoitaja.
Koska tulit varsinaisesti kaapista ulos ja miten sun porukat suhtautui siihen?
 Olin jotai 17-18, kun sydän hakaten kerroin äidilleni olevani biseksuaali istuen olkkarimme sohvan selkänojalla, ja äiti ei edes tiennyt mikä on biseksuaali :---D. Porukat tietty järkyttyi alkuun ja heittivät mut kotoa (osaksi myös koska karkasin samana iltana kotoa XD) ja pari ekaa vuotta meni vähä niin että vanhemmat leikki ettei mitään ollu koskaan tapahtunutkaan ja vältteli asiaa, mutta nykyään ne on sen verran sujut asian kaa, että vaikka eivät ehkä täysin hyväksykkään "valintojani", niin tulevat toimeen hyvin Rikun kanssa ja ihan tykkäävätkin hänestä.
Kadutko mitään?
 No onhan sitä pari asiaa menneisyydessä jotka toivoisi voivansa muuttaa, mutta yritän elää sillä periaatteella, että mitään ei pidä katua ja kaikesta oppii jotain.
Jos voisit muuttaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi?
 Etten olis näin jumalattoman laiska ja aikaansaamaton ja epäsosiaalinen :--D. -Ja haluisin että reidet ja käsivarret ois vähän timmimmät, mutta kyllä näilläkin piirteillä elämään pystyy.
Mitä pelkäät?
 Sitä, että joskus kaikki menee ihan perseelleen ja Riku huomaakin etten ole niin awesome tyyppi ku mitä luuli. Niin ja sitä että jollekulle meidän karvalapsista tulee joku sairaus tms. tai vaihtoehtoisesti kuolee ;___;1 kommentti: