sunnuntai 21. lokakuuta 2012

my art

Jeps jeps, joku oli pyytänyt että tekisin pientä postausta taiteellisemmasta puolestani, eli esittelisin sekä hyviä että huonojakin piirroksiani, eli tässä tapauksessa valitsin semmoisia töitä mihin olen itse tyytyväinen ja toisia mihin taas en ole.

Eli nopeana yhteenvetona kerron, että olen koko lapsuuteni siis piirtänyt ja piirrän edelleen. Pienenä piirsin hevosia (ja satunnaisesti muita eläimiä) ja murrosiän katveessa vaihduin piirtämään enemmän ihmisiä ja auta armias kun löysin mangan. Aika animua tavaraa siis tuotan edelleen, vaikka yritän aina ajoittain kehittää tyyliä milloin mihinkin suuntaan etten jäisi aivan yhden "genren" vangiksi, ei sillä että anime-vaikutteisessa piirtotyylissä mitään pahaa olisi.

Pidemmittä puheitta laitetaan tavaraa tiskiin. Kuten tulevista tuotoksista voi huomata, aiheet voivat olla hyvinkin randomeita, mutta pääasiassa kohdistan taiteelliset kyvyttömyyteni erinäisten asioiden fanittamiseen (Okami, Disgaea...etc) ja omiin sarjakuvaprojekteihini, kuten vaikkapa Other Ways tai PTO.


 Aloitetaan ei mitenkään niin loisteliaalla työllä, mutta jossa on mielestäni jotenkin mukava tunnelma. Tähtinään tällä kertaa Akiyo ja Maize PTO:sta.


Wen ja Valeriya PTO:sta.


Tamayo, yksi Okamin upeista hahmoista! ♥


Ja Okami-teemalla jatketaan. Waka ja ihmis-Amaterasu. Olen yksi niistä oudoista tyypeistä jotka tykkäävät kuvitella että Ammyllä on myös ihmismuoto ja parittavat häntä Wakan kanssa.


Ja vaihteeksi taas PTO:ta. Maize ja Nukucha.


Random heppu sienissä.


Hahmoja todella mahtavasta sarjasta nimeltä Zone-00. Renji ja Benio ♥ Yksi harvoista miespareista joita shippaan : D


Kuoleva Pyacho PTO:sta.


Ja lisää randomeita tyyppejä, tällä kertaa ei sienissä.


Ihanainen Oki Okamista ♥ Rimmasipas oudosti...


Oki ja Amaterasu Okamista. Toinen paritus tästä pelistä jota kannatan. Huomattavasti "terveempi" kuin se edellinen.


Akiyo ja Maize PTO:sta taasen. Harmittaa vaan että sain jonku ihme aivopierun tätä piirtäessä ja Aksun toinen käsi on toista lyhyempi. D'oh!


Vielä nimetön mahdollinen nuorineiti mahdollisesta tulevasta jatko-osasta PTO:lle. 


Ilkeännäköinen pikkuneiti.


Pahaksimennyttä viinaa.


Amaterasuuu! ♥


Nodosa ja Rubuk Other Waystä. Rubukin kroppa kramppaa jotenkin oudosti, mutta pystyn antamaan tämän synnin itselleni anteeksi.


Hemaiseva tissineito Orthilia Other Waystä.


Ja suosikkipahikseni Spider Queen Okamista! ♥ Ihana nainen!


Karvaisia jumalolentoja.


Piiloileva Valeriya PTO:sta.


Ja jo hieman vanhempi kuva Disgaean Warriorista, johon olen kuitenkin edelleen yllättävän tyytyväinen.

Ja nyt kun olemme näkeneet nämä ihastuttavat mestariteokset, on aika siirtyä niihin hirvityksiin. En löytänyt kovin montaa näitä, koska olen yllättävän tyytyväinen omiin töihini, ja siksi suurin osa näistäkin kuvista on vain vanhoja ja päivänsä nähneitä, ja tästä syystä siis aivan perseestä. 


Oh god... Ensimmäisiä kuvia Maizesta. Huomatkaa loistavat photoshop-taidot!


Disgaean Etna jääneenä jumiin. Alastomana as we can see.


Outo demoninen kolmikko.


PTO:n Mikor vammaa ja pahasti.


Nukucha pikkuveljensä Hijun kanssa leikkimässä nauhalla. Kehittävää.


Nukucha pikkusiskonsa Lyrenin kanssa penkillä. Edelleen hyvin kehittävää, ja huomatkaa Lyrenin tyylikkäät buutsit!


Valeriya yrittää taittaa niskojaa nurin. Voi kuinka muistan kuinka olin aikoinani niin tyytyväinen tähänkin työhön. No, menneitä ovat ne ajat.

Lol Amaterasu. Viisi vuotta sitten.

Ja näin. Enempää en kestä ja toivottavasti ette tekään : D.
Minua oli kuitenkin pyydetty esittelemään hieman roolipelihahmojani, koska kuulemma vaikutan henkilöltä joka harrastaisi ropetusta. No, sen verran on väitteessä perää, että olen teinivuosinani harrastanut nettiroolipelaamista foorumeilla, ja aina silloin tällöin tekee mieleni kyllä palata niihin hommiin, mutta vielä ainakaan en ole löytänyt hyviä pelejä joihin liittyä. Hei jos tiedätte jonku awesomin niin saa vinkata. Alkuun pelailin näillä tavanomaisilla hauvafoorumeilla ja muilla eläinaiheisilla, ja niistä ajoista meikäläisellä ei valitettavasti ole ainakaan koneella kuvamateriaalia. Myöhemmin siirryin sitten enempi ihmisaiheisiin ropeihin, joista jopa olen säilyttänyt todistusaineistoa!

Evil's Playground
Jee ekoja paikkoja joissa pelasin aktiivisesti. Pelasin muistaakseni kolmella eri hahmolla, joista kaksi oli pieniä teinilolitoja, Ten-Ten ja Mumei, ja kolmas oli joku random hintti jätkä jolla homostelin erään kaverini kanssa. Näistä oikeastaan ainoastaan Mumei on jäänyt kunnolla mieleen hahmona, toisin kuin ne kaksi muuta jotka olen jo vähän unholaan heittänyt.

Usva

EP:stä vaihdoin Usvaan, jossa jatkoin Mumeilla pelaamista, ja jossa remmiin liittyi Marcelle, uhkea neitokainen josta kovasti tykkäsin, mutta en silti koskaan saanut oikein kunnon otetta.

Mytology of Valhalla

Fantasia-aiheinen rope jossa pääsin toteuttamaan rakkauttani haltioihin. -Ja kyllä, Sormusten herra on tehnyt meikäpojasta kunnon nörtin tämän asian suhteen. Valhallassa pelasin haltiasisaruksilla Shûilla ja Rethillä, sekä eräällä ihmissusitytöllä ja ilotyttöihmisellä. Kahdella viimeisellä hahmolla oli kuitenkin sama kohtalo kuin monella muulla aikaisemmalla hahmollani; en vain oikein tuntenut niihin oikeanlaista kytkentää, ja siksi jäivät vähän etäisiksi hahmoiksi. Shûi ja Reth tosin jättivät meikäläiseen lähtemättömän vaikutuksen, ja tästä syystä olin kovin suruinen kun Valhalla sitten kaatui aikanaan ja pelit jäivät kesken. Olenkin hieman siis toivonut, että voisin kyseisiä hahmoja vielä uudestaan joskus jossain käyttää, etteivät aivan toimettomiksi jäisi.


Ja näin olemme tulleet postauksemme päätökseen. Toivottavasti nautitte esityksestä ettekä saaneet aivan järkyttäviä traumoja, ja mikäli jokin edellämainittu asia herätti kysymyksiä, olen aulis vastaamaan kysymyksiinne! :--D

14 kommenttia:

 1. hihii kiitoksia ku teit tämän c: sain noista kuvista vähän inspistä piirtämiseen, ja alkoipa päässä hyrrätä mahdollinen uusi hahmokin roolipeliin.
  jos pelaisin foorumeilla kertoisin mielelläni siulle jonkun kivan paikan (mahdollisesti juuri sen missä pelaisin >D) mutta kun pelailen mesessä kaverin kanssa niin enpä voi. suosittelen kuitenkin sen verran jotain, että kannattaa vaikka ettiä joku mahdollinen kaveri netistä, tai oikeesta elämästä joka kiinnostuis pelaamaan kanssas, ja kehittelisitte itse jonkun ns. maailman ja hahmot, ja pelaisitte ihan jossain mesessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, sinähän se taisitkin niitä pyytää! : D
   Joo ei mitää, tätä oli yllättävän hauska tehä! :3 Ja vielä hienompaa jos pystyin auttamaan inspiraation kanssa, kokemuksesta tiedän että on niin perseestä jos sitä ei vaan ole :'D

   Poista
 2. Ikuisesti rabutan Stuu/Mumei kuvia ja pelejä. Miss them.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möh, sama täällä.. Se oli semmonen parivaljakko että siitä ei voinu ku tykätä :'D ♥ Harmitti tosi paljon että jäi se niiden tarina aikoinaan kesken :/

   Poista
  2. Noh ainahan voi jatkaa siihen mihin hahmot on jääny. ysk ysk

   Entiset Usvalaiset pelaa keskenään ja osa etsii foorumia missä pääsis pelaa vanhat kesken jääneet pelit loppuun ja aloittaakseen uusia.

   Poista
  3. Enpä tiedä, vastakkainen osapuoli teki aikoinaan varsin selväksi ettei halua kanssani enää jatkossa olla yhteyksissä.. Ellet sitten jotenkin maagisesti olekin hän ja tuo jotain uutta informaatiota.

   Mutta mitäs mitäs, menikö usvakin nurin sen jälkeen kun jätin bisnekset? :O

   Poista
  4. Noooh ottae huomioo että se on poikkasu välit parin muunkin kanssa se on ottanu porukkaa taas takas. Sellasiiki kehe ei oo ollu yhteydes 2v :''D

   Hmm Usva kuoli vähä samoista syistä kuin EP (Evil's Playground) Porukkaa alko pelaa vähemmän ja pian ei siellä ollu enää niin montaa aktiivista jäsentä. Foorumi on viel pytyssä niille ketkä omistaa sinne tunnukset että aina saa talletettuu pelejä. Mut joo osa EPn ja Usvan pelaajista yrittää nyt pystyttää foorumii. Ja pelaalia kaivattais. Hyvii sellasii vink vink

   Poista
  5. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcg617rqjY1r3dk3jo1_400.jpg

   Poista
  6. ...öälskhghbrlg *kokoaa itsensä*

   Kuvasta päätellen oletan että puhun nyt itse takapirun kanssa :D -koska vaikka kyllä mielelläni jatkaisin pelejä, en lähde sekoittamaan soppia ellei asianomainen itse henkilökohtaisesti halua jatkaa pelaamista kanssani :I

   Poista
 3. Noh ehkä tämä antaa sinulle varmuuden.

  Vaikka siitä on aikaa en unohda ikinä sitä että jätin sinut keskustaan yksin vaikka meidän oli tarkoitus tavata sinä iltana josta meillä tulikin se viimeinen riita. Siksi pyydän vielä kerran anteeksi törkeää käytöstäni. Et ansainnut sitä enkä edes muista mitä oikeesti ajattelin silloin kuin niin tein. Kuitenkin pyydän anteeksi vaikka olisitkin sen unohtanut. Se kalvaa minua edelleen kaikkein näiden vuosien jälkeen.

  Ja joo se että meillä meni sillo sukset ristiin ei meinaa että enään olen samoilla fiiliksillä liikkeellä. Koska kuitenkin muistan kuinka hauskaa meillä oli silloin rpg aikaan.
  P.S: siistin kansioitani tässä vähää aikaa sitten ja löysin sun työt jotka teit mulle. (ne kaikki jotka oon säästäny) En jostain syystä löydä siun suurinta työtä jonka teit mulle josksu Lukiossa. Se miss on Stuu ja Mumei ja oisko sirkus taustana miss ne on siin partsilla? ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...hei oisko sulla jotain sähköpostia tai meseä tms jota kautta voisin ottaa yhteyttä, koska mulla on kyllä paljon mistä haluaisin sun kanssa puhua, mut tätä kautta se on vähän liian julkista :/

   Koska kyllä mä muistan, ihan kaiken.

   Poista
  2. Lähetin sulle meilii o/
   Ja mull on se sama vanha mese ossa.

   Poista
 4. Baaah! Nyy, oli pakko uskaltautua kommentoimaan, kun tuli Valhalla-ajat mieleen - en tiedä tohditko muistaa Severiä. Pelattiin muutama söps peli Rethin ja Aegnorin kesken :D. Huh, tuntuu siitäkin olevan aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa joo muistan! : D Voi että niillä oli kyllä niin söpö peli silloin keskenään! ♥ Harmi kun jäi vähän kesken :/ Ja joo ei hitto siitäkin tuntuu olevan aikaa :'D

   Poista