tiistai 7. elokuuta 2012

random outfits

Laitetaan nyt tähän vaikka näin kivasti muutamat asukuvat jotka on tullu napattua kesän aikana. Hirveenä ei oo tullu panostettua ulkonäköön, koska loma, ja muutenkaan ei paljoa oo tullu kuljettua missään sen hienommassa paikassa ku mökkisauna, koska rahat on ollu vähän kortilla. Syy tähän saattaa osittain olla se, että oon ostellu vähän kaikkea pikkutavaraa aina kun vastaan on jotain kivaa tullu, ja voisin ehkä jossain vaiheessa tehdä jotain enempi kunnollista blogimerkintää kesän hankinnoista, mikäli saan kaikista otettua jotain kunnollista kuvamateriaalia. We'll see.



Awww montahan vuotta siite oikeesti on kun oon viimeksi pitäny poninhäntäsaparoita? Tällä tukalla se jopa onnistuu ilman että näytän ihan totaalisen dorkalta. 



Virkattu rimpsupaita on itseasiassa löyty kirpparilta. Aluksi naureskelin kun kaivoin sen hyllyjen välistä esiin, mutta kohta sitä olikin pakko käydä sovittamassa koska se itseasiassa on ihan älyttömän kätevä näillä hellesäillä keveytensä takia.


Plus avoimet selkämykset on aina ihania ♥



Vikan kuvan housut teki mulle tossa ihanan tempun. Olin tuonu ne Kouvolaan että voisin lainata mamman ompeluvehkeitä korjatakseni niiden haaroissa olevat jumalattomat reiät, ja heti ne korjattuani istahdin sohvalle ja mitäs kummaa! Mukavien ritinöiden säestyksellä haaruksiin syntyi vielä aikaisempia suurempia reikiä. Muuten heittäisin housut pois, mutta olivat sen verran kalliit, ja istuvat kanankoipiini sen verran hienosti että ovat päässeet yksiksi lempifarkuistani, etten tohdi vielä luovuttaa näiden suhteen. Saa nähdä jäänkö kulkemaan tuuletusaukot jalkovälissäni vai kokeilenko vielä kerran paikkailla reikiä.

6 kommenttia:

  1. rakastan sun tyyliä. ;__; ps tuuletusaukot farkuissa ovat varsinkin tällaiselle ihratassulle liiankin tuttuja :---D

    VastaaPoista
  2. Ompele komeet paikat sinne, korosta oikeen haaraväliä. Leikkaa ne vielä jostain kivan värisestä kankaasta niin että ne näyttävät roiskeilta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! XD Kelasin viel että vois jotai sydänkuvioista kangasta laittaa nii näyttäs kans ku ois jotku hienot kalsarit jalassa XD

      Poista