torstai 2. elokuuta 2012

Hyrynsalami

Jee Kajaanin jälkeen matka jatkui Ricardon kanssa kohti Hyrynsalmea, josta hää on siis kotoisin. Tässä vaiheessa dery plus muu perhe käänty takaisin kohti Kouvolaa kun itse jäin nauttimaan pohjoisen kylmyydestä vielä yhdeksi viikoksi. Mutta joo. Hyrynsalmi. Se se vasta on eksoottinen paikka. Aina sinne menee sillai "WOHOO JEE POROJA" ja seuraavana päivänä onki jo koneella istumassa haaveillen etelän meiningistä. Mut ne porot on kyllä aina yhtä kivoja. Sais muuallaki Suomessa vaikkapa lehmät tallustella keskellä tietä ja tulla ihmisten pihoille istutuksia syömään. Ois vähän vaihtelua noihin oraviin ja västäräkkeihin : D.

Anyways kyllä sitä vaimon kanssa tekemistä keksittiin, ainakin pariksi ekaksi päiväksi. Loppuviikko meni kyllä vähän siihen että oikeesti vaan istuttiin vierekkäin koneillamme ja datailtiin, koska paska keli ei oikein sallinut mitään muuta. Mutta hei täytyypä kehaista että olin itse pelaamassa suopotkupallon MM-kisoissa tänä vuonna! : D ....Enkä uudestaan mene. Kunto kun on mitä on niin jaksoin jopa puolikkaan erän verran juosta siellä suossa ennenko oli pakko raahautua vaihtopenkille ja kitua siellä henki pihisten pelin loppuun asti. Seuraava peli meni onneksi jo paremmin, mutta olin silti kyllä hyvin kiitollinen että viiminen peli peruttiin. -Niin ja vapaaehtoisestihan en siis tuolle sotatantereelle lähtenyt, vaan anopin painostuksesta oli pakko mennä : D. Eihän sitä ny hänelle kehtaa vastaan väittää...Kaulus kivasti rutussa.
Sain viimein ostettua tuon kauan himoitemani mekon! Olin kattellu sitä aikaisemmin Vero Modassa, mutta tuolloin ei rahat riittäny ku maksoi hieman alle kakskymppiä, mutta Kajaanista löysin samaisen vaatekappaleen kympillä, joten pakkohan se oli mukaan ottaa. Ainoa vaan, että kyseinen vaateparsi on kokoa liian iso, joten pitäisi kaventaa sitä hieman tässä joku päivä.


Richardin porukoiden uutukaisella mökillä! Se on fiini paikka se!

 

Läskit pizzeriassa. Kajaanin Kotipizzassa on kyllä varmasti maailman mukavimmat pitäjät! En oon missää törmänny yhtä iloisiin ja ystävällisiin ihmisiin!


Ja kalijaa piti juua ku mökillä oltiin.

Harmi ku ei tullu saatua poroista yhtään kuvaa, eikä siitä ku rämmin suolla pallon perässä. Jälkimmäisestä on kyllä kuvamateriaalia, ei tosin itselläni, mutta saatan joskus saada sitäkin käsiini! Stay tuned for more! ; D

1 kommentti:

  1. AAHH ♥ Ekstaasia silmämunilleni, olet palannut! Ei saa näyttää noin hyvältä mekossa, se on kiellettyä

    t siveyspoliisi

    VastaaPoista