lauantai 4. elokuuta 2012

back to Kouvola

Jep jep. Loppuloma onki menny vähän semmosissa kuvioissa ku deryn kanssa hengailua, syömistä, kauhuleffojen ja Futuraman katsomista, syömistä, saunomista ja mökkeilyä ja vielä vähän lisää syömistä. Eli siis toisinsanoen aika loistavasti.


Olin muuten viimisen viikon ollu tässä kipeenä. En ees muista millon viimeks olisin ollu kunnolla kipee, että ihan kuume ja kurkkukipu ja kaikki. Oli aika mukavaa näillä helvetinmoisilla helteillä (joista muuten nautin oikeasti!) kun oli pakko pitää paljon vaatteita päällä jos halus yhtään parantua. Nyt alkaa jo elämä voittaa vaikka nenä vuotaaki edelleen ku seula ja kurkku kipeentyy joka toinen yö.


Baarissaki tuli käytyä pitkästä aikaa Nooran kanssa, kun neiti päätti vaivautua tulemaan Kouvolaan asti. Amarilloon vei tiemme, ja pidettiinkin sitten oikein nostalgia-ilta muistellen niitä teinivuosia kun juuri oli täysi-ikäisiksi tultu ja Amarillo oli se meidän senaikainen kantapaikkamme. Voi niitä aikoja..


Ja kuten huomata saattaa, tuli vetäistyä oikein lainakarvat päähän moisen eventin kunniaksi. Naureskeltiin Nooran kanssa sitä, että mulla oli tuona iltana samanlainen tukka kun Nooralla oli aikaisemmin, ja Nooralla taas (joka on alkanut kasvattamaan otsatukkaansa) oli samanlainen mitä itse tuli pitkällä otsatukalla pidettyä usein baarissa.


Hieman paistaa oma tukka välistä. Oli muuten pikkuisen haastetta laittaa karvaa päähän, koska aikaisemmin on tarvinnut laittaa vain puoleen päähän lisäkkeitä sivusiilin takia, mutta tällä kampauksella tarvis niitä jo sitten koko nuppiin. Siinä sitten uhkas loppua tukka kesken, mutta sain kuin sainkin harvat lisähapseni riittämään koko päähän, vaikka vähän orvon näköiseksi se yritys kyllä jäi. No, pitää heti tilata lisää lisähiusta kunha pankkitili antaa vain yhtään myöten.


 Ja Misha-kulta on taas kasvanut ihan hirmuisesti! -Ei niinkään kuitenkaan ehkä kokonsa puolesta, mutta piirteet alkaa pikkuhiljaa olemaan enemmän aikuisen kissan, kuin pikkuvaavan.
Käytiin yks viikonloppy deryn kanssa Särkänniemessä kun lapsetus kävi liian armottomaksi, ja nyt oonki sitte semmoset päälle kolmekymppiä siskolle auki kun eihän mulla tuommosia tähtitieteellisiä summia rahaa ole tähän aikaan vuodesta. Teen edelleen porukoille erinäisiä pikkuhommia taskurahojen toivossa ja niillä oon sitte itelleni ostanu kaikkea ylihalpaa pikkukrääsää alennusten loppurysäyksistä ja yritän kerätä jotain sapuskarahaa mm. ensi viikolle, kun palaan takaisin Vantaalle suorittamaan yhden sarjakuvakurssin. Tämän jälkeen onkin vielä kaksi viikkoa lomaa joiden ajaksi palaan näillä näkymin Kouvolaan mamman pöperöille ennenko palataan Rikun kanssa molemmat omaan kämppään syömään nuudelia loppuvuodeksi.Muka-mietteliäs hetki dippikulhon ja tyhjien limpparipullojen kera deryn sängyllä.


Ja muistatteko kuinka muutama postaus sitten otin säälimättömästi kuvia kun Veetiä puri ampiainen? No, pilkka osui omaan nilkkaan ja mökillä ollessa saman pesän herhiläinen pisti meikäläistä pottuvarpaan viereiseen varpaaseen ja DEAR LORD, tatuoinnin ottaminenkin sattu vähemmän. Eka luulin että joku heitti jotain polttavaa mun nakkivarpaille kunnes bongasin kyseisen ampparin roikkumasta perseestään kiinni mun kauniissa varpaassa. Siinä sitten pompin itkua pidätellen pitkin pihamaata ja toivoin että tuo julma keltamusta kiduttaja kokisi yhtä karmivan kohtalon kuin mun varpaanikin. Tuosta kuvasta nyt ei ehkä näe sitä turvostusta ihan realistisimmillaan, mutta voe elämä oikeesti se oli ikävää :'C.


Mutta iloisempiin uutisiin! Äiti löysi jostain ullakon kätköistä mun lapsuuteni leikkihevoset joita olen itsekin pariin otteeseen yrittänyt etsiä nostalgian toivossa. Voin sanoa että näillä sitä tuli leikittyä naperona monet tunnit.Dery teki sämpylöitä yks päivä! ♥ Omnomnomnomn ♥

Behold! Totesin ilokseni hiusteni olevan jo sen verran pitkät, että sain ne kiepastua tuommoisen ostamani ihmeellisen donitsi-mikälie-hiuslaitteen ympärille! Kuvat taas kerran fuulaa, ja tuo nuttura näyttää isommalta kuin mitä se luonnossa on, mutta iloitkaamme silti! : DJa kissat söpöilee vaihteeksi ♥


Ja minä yritän näyttää kenties pelottavalta tai muuten vaan salaperäisen vakavalta idk.


Kattokaa ku tein rumaa smoothieta. Kunnon ainesten puutteessa heitin mustikoiden sekaan vähän kaikkea mitä äidin puutarhasta löytyi, ja lopputulos näyttää siltä kuin Eetu ois heitetty tehosekoittimeen. Maku ei ollut onneksi niin paha kuin ulkonäkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti