keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

well this sucks

Mitäpä olen tehnyt täällä Kouvolassa tähän mennessä? Löllinyt, käynyt kerran bilettämässä, syönyt, syönyt ja syönyt, sekä tehnyt hieman töitä Supermarion näköisenä ja käynyt saunomassa. En tiedä onko mulla taas jotku pms-oireet alkamassa, koska kaikki ärsyttää ja tuntuu että ihmisvihani vain kasvaa. No, onneks on kissat.

Eksyin käymään bloggerissa tsekkaamassa ihmisten päivityksiä ja jostain syystä tulin vain pahalle päälle. Mulla on viime vuosina ollu paljon ongelmia kateuden kanssa, ja tänäänkin se tuli huomattua kun pihisen vain vihreenä ruudun tällä puolen näyttäen ihan aasinperseeltä ja kiroilen kun muut ihmiset jaksaa laittautua ja meikata ja olla nättejä ja käydä töissä saaden rahaa ostaakseen kaikkea kivaa. -Ja itse hiuskriiseilen tylsän tukan kanssa ja ei viitsi meikata koska istun vaan melkein kotona tai sitten pitää mennä töihin ja siellä tulee kuitenkin hiki ja perkele kun huuliherpeskin puhkesi tasan samana päivänä kun kesäloma alkoi. Eikä sitä rahaakaan kuulu koska en päässyt siihen tasan yhteen kesätyöpaikkaan johon hain, enkä pysty hakemaan opintotukea kesälle koska opintopisteet eivät riitä ja saa nähä mitä ne sossulaisetkaan sanovat siitä minun toimeentulotukihakemuksesta. Alle 5e ehkä tilillä eli ei kauheana tänä kesänä juhlita. Että ei mee ihan ruusuisesti. -Mutta ehkä se tästä.
Pahoittelen negatiivista vinkumistani, mutta ehkäpä tämä pieni öinen avautuminen helpottaa yleistä vitutustani. -Voin jo melkein varmaksi sanoa että huomenaamuna muistan tämänkin postauksen ja poistan sen nolouksissani sillä pidän mieluummin känkkäränkkäpäiväni omana tietonani.

Mutta hei jottemme ihan eksyisi asiasta, nauttikaa näistä kesäisistä kuvista sentään. -Ja edelleenkään en näköjään jaksa järkkäriä käyttää.


 Muotimummot käyttää huivia.


Edustavana Amarillon edustalla noin klo 4 varsin tujussa humalatilassa. 


Ai minäkö läski? Jomppe on vaan heikko.


Töihin menossa. Kuusakoski-lippis on aika fäshöön.Tämä ei siis ole se supermario-asu josta puhuin, vaan siitä tulee kuvamateriaalia kunhan etsin Rikardon puhelimen käsiini.

Ja työnkuvaan siis tällä hetkellä kuuluu sahanpurun/hakkeen lapioiminen kyseiselle hihnalle. Isukki maksoi tän kuun vuokran mulle ja näillä näkymin seuraavienkin, eli oon sen orjana sen firmalla ja vähä kaikessa muussakin missä se apua vaan tarvihtee. Kova kesä tiedossa : D Ja vielä kun pitäis yks itsenäinen koulukurssikin suorittaa samalla.

6 kommenttia:

 1. I KNOW THAT FEELING, ah kateus, kaikki ympärillä plänttää itseää viimeisen päälle ja itse fiilis on kuin kuppaisella harakalla (HEHEI sinulla ei ole varaa olla kade >:D). Bloggeri on aika masentava paikka loppuviimeksi ja tulee vaa HIEMAN paska fiilis selatessa muiden kuvia ja on sitten sillai MITÄ VITTUA TOIKIN TAAS PISTÄÄ KUVIA PRKL. yhy :::DD

  pakko kommata oli koska niin tuttu fiilis aijai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo hehkein fiilis sillon XD Mutta joo, kyllä mullakin on varaa olla kateellinen, koska nettiin asti pääsee melkein vaan ne kaikista edustavimmat kuvat musta. Varmaa puolet lukijoista häviäis jos spämmäisin kuvia siitä miltä näytän normaalisti kun ei jaksa yhtään panostaa XD

   Poista
 2. (ei siulla kamalasti mitään kadehdittavaa ole hei..)

  Sama juttu kyl miullakin :D sit kun on vähä niitä kuvia selaillu pitää hakata päätä seinään hetki enne ku helpottaa xD

  mut koitaha jaksella siellä D: ei oo kyl kiva jos koko kesäs menee persiillee :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa en menis vannomaan :'D

   Mut joo, hetken kun angstaa niin olo kummasti yleensä helpottaa : D Ja elämä on liian lyhyt murehtimiseen, eli tuskin koko loma menee näissä merkeissä XD

   Poista
 3. kato ton takia kannattaa vaan seurata mun kaltasia rumia tylsiä ihmisiä ♥

  VastaaPoista