tiistai 27. maaliskuuta 2012

lazyTää oli taas niitä aamuja, kun ei vaan saanu silmiä auki. Riku yritti mua väkisin saada ylös sängystä, mutta kun ei niin ei. Jäin siis kotiin suosiolla nukkumaan. Eetu on ny asunu makkarissa meidän kaa ettei sille tulis niin yksinäistä, ja tänää se kullanmuru oli osoittanut kiitollisuuttaan kusemalla mun paidan päälle ♥ (se siis on vapaana siellä)


Oon ollu ihan onneni kukkuloilla kun kevät on tulossa ♥ Mä en todellakaan oo mikää talvi-ihminen. Inhoan kylmää ja kaikki parhaat vaatteet on suunniteltu pidettäviksi kesällä. Masennun talvisin myös tosi helposti koska en kestä sitä ainaista pimeää ja voi äiti ku tää kevään auringonpaiste on saanu mut hyvälle tuulelle ♥ Ja oon pystyny jopa viimein sanoo hyvästit pitkille kalsareille!


Oon kaunis
En oo viimeaikoina jaksanu kauheena panostaa ulkonäköön meikkauksen osalta eli yleensä oon pyöriny maailmalla lähinnä naturellina tai sitte oon vaa kulmat korostanu ja ehkä vähä ripsaria laittanu. Ehkä kohta taas kunnostaudun!


Kattokaa kui kauhee nukke bongattiin pelastusarmeijan kirppikseltä! XD Mua pelottaa edellee et joku aamu se on tuol meijän ovel pimpottelee ovikelloa...

6 kommenttia:

 1. oisitte ostanu ton nuken XD
  eetu on kiltti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oltais molemmat varmaa murhattu jo XD
   ja eetu on aina niin kiltti ♥

   Poista
 2. kanit eivät aina oikeen vaan tajua mikä on paras tapa osoittaa rakkautta. :'c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei : D Johtojen ja vaatteiden syöminen on kans yks aika yleinen rakkaudenosoitus niiltä <3

   Poista
 3. hei toi nukke on ihan hirvee D: riitti jo että se kummitteli naamakirjan etusivulla yks päivä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on aika karmiva : D sit ku se viel oli semmonen et sen katse seuras sua minne ikinä menitkin :'''D

   Poista