torstai 27. helmikuuta 2014

believe me i'm trying

Päätin olla ahkera ja kaivella instagrammia ja puhelimen kätköjä teillekin tänne kauhisteltaviksi, koska koitan nyt petrata vähän taas bloggaamisen saralla, ihan vaan siltä varalta mikäli jotakuta kiinnostaisi :--D

Koko talven on ollu vähä inspaamaton olo valokuvailemiseen ja bloggailemiseen yleensäkin, niin kaikki materiaali mitä on tullut ikuistettua viime aikoina onkin sitten sitä taattua puhelin- ja webcamlaatua. Mutta ei se väärin oo.
Mitä nyt kuulumisia voisin tähän kertoa, niin edelleen työttömänä hilluskelen. Koulutuspaikka ois ens syksylle tarkoituksena hankkia, katsotaan vaan miten sekin hanke päättyy... Muuten meikäpojan elämään ei kamalasti ole yllätyksiä kuulunut. -Ainakaan mitään semmoista mitä haluaisin tuntemattomille ruveta avautumaan : D Kouvolassa on tullut hilppastua ja Desuconkin piti käydä tsekkaamassa, mutta suurimmaksi osaksi olen istunut kotona perseelläni ja tuijottanut Netflixiä. Ah tätä elämää.

Ja pahoittelen taas että kuvat on melkoisessa epäjärjestyksessä. Blogger päätti että näillä mennään, ja minä olen aivan liian laiska korjaamaan otoksia enempi kronologiseen muodostelmaan.


Olin tuossa jokunen aika pari viikkoa Kouvolassa, ja tehtiin kerran Nean kanssa sushia. Kovasti toinen yrittää porkkanoita pinota siihen ;;w;; <3 br="">


Jaaaa Desuconista irtosi mukaan muutama söpö kaveri, sekä gengar joka itseasiassa löytyy jo omasta huushollista mutta oli pakko sekin tunkea kuvaan koska on meikäläisen suosikki pokemon. Yksi niistä.


-Ja loput Rikun pohjoisesta raahaamansa pokemonlelut löysivät tiensä meidän autonraadon etupenkille tuijottelemaan kyytiläisiä. Gengar täälläkin.
Oli pakko muuten screenshotata tuo mainio ilmoitus facebookissa, koska tuota katsoessa ei voi olla muuta mieltä kuin että vuoteni 2013 on selvästi ollut vähintäänkin majesteettinen.Miten niin sama ilme kaikissa kuvissa?

Yhteiskuvaa Vodkan kanssa.
Voi että jos saisin tuon bloggerin mobiiliversion toimimaan niin voisi ehkä useamminkin postauksia päivitellä, mutta viime kerralla kun kokeilin niin samperi kun oli jotain ongelmia tilien kanssa. No, ehkä joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti