maanantai 9. syyskuuta 2013

tired

Pikapäivitys ennen illan viimeistä Supernatural-jaksoa ja nukkumaanmenoa. Tänään oli eka päivä "uudessa" työssä, vaihdon siivouksen pariksi viikoksi vihertöiden puolelle, eli rikkaruohojen kitkemistä luvassa paljon. Oon koko päivän vaan nukkunu ja koomaillu töiden jälkeen, joten elkää odotelko mitään kamalan hehkeitä tekstejä multa tänään :--D


Laitoin taas teippipidennykset, jotka jaksoin peräti pitää päässä noin kaksi päivää. Näyttääpi tosi kivalta, mutta pakko se on vaan todeta, ettei pitemmän päälle irtohiukset oo mun juttu. Tykkään käydä liikaa suihkussa ja haroa hiuksia ja tehdä kaikkea mistä pidennykset ei tykkää, ja ne tuntuu vähän hölmöltä päässä joten kaivoin ne irti jo tokana päivänä. Katotaan taas joskus ehkä uusiksi.

 Syksy iskee....


Tikrukin oli kerran käymässä, mutta nyt se saatana lähti jonnekin Saloon opiskelemaan. Kuka meitä nyt enää käy haukkumassa huoriksi jos ei hän?


Onneksi on muitakin kavereita. Naapurit on täällä Depression Hillissä sen verran laadukasta sakkia, että pelattiin yks ihana päivä vesimelonipeliä vaikka kuinka monta tuntia. Sanomattakin selvää, että leikin päätteeks oli vatta täynnä ja sormet tahmeat.


Kouvola kutsuu~ On tullu rampattua porukoilla enemmänkin nyt, kun ei tossa aikaisemmin kamalasti töitä ollut, ja äitee sitten palkkasi mua aina millon mihinkin vessanjynssäykseen.
Viihteellekin eksyttiin siskosen kanssa. Oli sen verran priceless ilta, että kotiin päästyämme lähettiin vielä leikkipuistoon keikkumaan kun ei kumpaakaan väsyttäny :--DJa koska lukijoita ei koskaan voi kiusata liikaa, have some shitty art! Omia hahmoja sarjakuvistani, olkaatten hyvät.Ja randomeita krokotiilejä because why the fuck not.


Ostin myös kirpparilta uuden talvitakin kympillä, mutta pahaksi onnekseni se tippui muutama päivä sitten Keijon kusilammikkoon \o/ Että näin meillä...


Ja tämmöiseen ylimääräiseen pärstäkuvaan onkin hyvä lopettaa tämä sekalainen söhellys, ennen kuin lähdetään ihan liikaa väärille raiteille. Anteeksi sekavuus, mikäli semmoista ilmeni, mutta kun väsyttää niin väsyttää. Ens kertaan sitten! \o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti