keskiviikko 14. elokuuta 2013

end of a summer

Atm olen Kouvolassa porukoilla pakoilemassa todellisuutta. Ens viikolla pitäisi tosin palata Vantaalle ja keksiä jotain töitä ettei ihan kadulle joudu. Siivoamistyöt jätän mahdollisimman pian, kunhan keksin jotain mielekkäämpää.

Kauheena mitään hyödyllistä ei ole tullut tehtyä. Velvollisuuksien pakoilemisen lomassa on kyllä tullut käytyä kälyn häissä, kuvailtua siellä ja muutamia pikkuhommia porukoille taskurahan toivossa. Tekemistä kuitenkin riittäisi, ihmisiä pitäisi nähdä ja paikoissa käydä, mutta suatana kun ei vaan saa aikaiseksi, ei vaan jaksa. Paljon mukavampaa istua sängynpohjalla ja katsoa animea ja pelata simssiä.
Huomenna lähdetään Rikun kanssa kahdestaan käymään Kajaanissa Lehtovaaralla, kesäkodissa. Kissat ja Keijo saa pitää öisin kummitukset loitolla, katsotaan nyt sitten osataanko pitää itsemme elossa loppuviikon ilman oikeita aikuisia. Eli jos ei musta kuulu enää, niin karhu söi.
Oishan se ihan kiva tarjota jotain muutakin kuin luonto- ja eläinkuvia, mutta täällä ollessa on niin harvoin tullut oltua edustuskelpoinen, ja kaikki pärstäkuvat ovat melkein kännykässä, ja jostain syystä kännykkä ei halua synkronoida tietokoneen kanssa, joten no can do. Palataan asiaan kun saan ne kuvat joskus sieltä ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti