sunnuntai 12. toukokuuta 2013

supreme being

Aaaaah kesä ja kevät ♥ Pienoisen eron huomaa meikäläisessä kun vertaa talviolosuhteisiin, nimittäin kokoajan on tosi jees olo ja on pirteempi ja jaksaa enemmän, ja yleisestikin ottaen kaikki on vaan paremmin. En todellakaan oo mikään talvi-ihminen, ja sen huomaa taas kun jotenkin vaan herää eloon pitkän kylmyyden jälkeen. Nyt kun on töidenkin makuun alkanut päästä, niin rahaakin on vähän enemmän ja sen johdosta tuli tehtyä muutamia tilauksia niin ebayihin kuin crazyfactoryllekin. Niistä sitten enemmän kunhan kaikki vaan alkaa kotiutua.
Olin tossa pari viikkoa sitten töissä muutaman viikon Kansallismuseolla, ja siellä oli pukkarissa kunnon kokovartalopeili ja suht jees valaistus, niin pitäishän se arvata mitä kuvia siellä sitten tuli otettua :---D Kun olis vaan aamuisin jaksanu panostaakin vaatteisiin vaan...Ainiin joo, ja heti ekasta palkasta melkein lähti tilaus Amazoniin, että pääsi Iia nörtteilemään oikein kunnolla :---D Nää pääsee lähempään tarkasteluun heti kun saan luettua taas kerran Sormusten Herran, jossa olen onneksi jo puolessa välissä.


Ja ilonaiheet jatkuvat! Letti alkaa olla sen verran pitkä että sain laitettua pidennykset päähän ilman että näytti täysin juntilta. Oman karvan värikin on vaihtunut muutamaan otteeseen tässä, vaikka varsin tutuissa sävyissä ollaan pitäydytty.Ja pitkästä aikaa Nooran kanssa lähettiin reisibailaamaan, ja ilmeet on kanssa sen mukaiset.


Ja jos vastapainoksi laitetaan jotain vähemmän järkyttävää. 

Nyt tekee mieli tunkea pidennykset kokoajan päähän, mutta ei viitsimys oikein riitä, ja lisäksi siinä on vielä vähän liian iso homma, koska hiukset on kuitenki sen verran lyhyet että saa kamalat sessiot vetää ennen kuin pää näyttää suht luonnolliselta eikä klipsit vilku joka raosta.

Mietteliäs Keijokin on päässyt kuviin mukaan ♥ Rakki alkaa olla jo ihan iso poika, ja just siinä hökly-iässä kun kaikki on vielä niin jännää. 


:(

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnosta kyselen et mitä ohjelmaa käytät kuvanmuokkauksessa? Ihan photaria vai jotain muuta? Ja ompa Keijo jo iso n______n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iha kameralla otetut kuvat muokkaan joo photarilla, tarkemmin CS3:lla, ja kännykkäkuvat milloin milläkin muokkausohjelmalla mitä oon taas hamstrannu miljoona puhelimelle :--D

      Poista