maanantai 8. huhtikuuta 2013

dead but rising

Tänään tuli viimein Hobitti myyntiin, mutta perkele kun palkkapäivä on vasta keskiviikkona. Kävin silti Anttilassa ihastelemassa tarjontaa ja itkin kun jouduin lähtemään ilman omaa aarrettani. No, kohta sitten.



Tukka vähä tummeni. Nyt houkuttaa taas pitkästä aikaa musta tukka koska se on vaan niin kingi väri. Ja septumikin ois kiva mutta ei taida uskaltaa :C. On se jännää miten lävistysten ottaminen alkaa vaan pelottaa enemmän mitä useampi reikä on, vaikka ei ne koskaan oo kamalasti sattunutkaan.





Onneks oon aina kaunis.


Ja kuten aikaisemmista kuvista saattoi ovelat huomata, että oon luopunu snake bitesista. Oon nyt nimittäin ollu töissä vanhusten hoitokodissa minkä takia jouduin ottaa alkuun lävistykset aina töiden ajaksi pois, ja olin jo pidemmän aikaa miettiny niistä kahdesta luopumista, ja se kävi sitten hyvin siihen saumaan. Nykyään en jaksa noita kahta ottaa veke työtunteinakaan, koska ainakaan vielä ei oo yksikään mummo saanut sydänkohtausta :--D




Että semmosta. Tänään pitäisi kattoa Game of Thronesin uusin jakso naapuriporukalla mikäli Hildalainen vaan nyt sitten latasi sen, mutta sillä välin kun olin suihkussa, olivat kaikki tän talouden immeiset kummasti hävinneet jonnekin kertomatta mulle mitään. Ehkä ne joskus palaa, tai sitten pitää alkaa ettiä uusia kämppiksiä.

7 kommenttia:

  1. Septum kyllä kävis sulle. c:

    VastaaPoista
  2. Mä voin tulla kämppiksesk sit joskus ens vuonna kun toivon mukaan valmistun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. septum näyttää siltä kuin valuis koko ajan räkää nenästä :'D

      Poista
    2. oi vähäskö ois hienoa! :-D sit vaan pelattais kauhupelejä ja lihottais ♥

      Poista
  3. sun blogis on niin huikee! useammin postauksia? C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! ♥ Yritän päivitellä useammin, mutta viimeaikoina ei vaan oo oikein tapahtunut mitään raportoimisen arvoista XD

      Poista