sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

come and save me

Jottei ihan liian artsuksi tämäkin blogi mene, ottakaa tähän väliin vähän kännykkäpaskaa! \o/ Eipä sillä että elämässäni nyt mitään jännittävää olisi tapahtunut, koska töitä pukkaa kokoajan vaan lisää, ja vapaa-aikana vaan piirtelen tai kirjoittelen, tai vaihtoehtoisesti kittaan kaljaa kotona ja hakkaan jengin kanssa Tekkeniä. Mutta eipä siinä valittamista ole.

Tukka vaihtoi taas väriä, ja yritin saada siitä mahdollisimman tylsän paljon alkuperäistä hiusväriäni vastaavan, koska tottapuhuen mulla ei tällä hetkellä ole varaa värjätä kokoajan juurikasvua, ja aattelin antaa nyt hiusten siinä samalla levätä jonkin aikaa kun kasvatan niitä.

 Pasila @ 6am


Oho jotain (toivottavasti) julkaisemattomia kuvia tähän väliin.

Siskon kanssa kerran oltiin hakemassa veljentyttöä päiväkodista. Vaikka lapset onkin yleensä perseestä niin tuo pikku prinsessa kyllä vaan on vienyt mun sydämen ♥Tyhjät kaljatölkit kertoo varmaan omaa tarinaansa.


Lol toi jalka :---D Tadaa olen ahkera työntekijä.

Ja hei lisää maailman seksikkäimpiä työpaitoja. Vetää melkein vertoja sille paidalle jonka sain kesätöistä terveysasemalla jossa luki "siivojat on siistejä". How lame is that.

3 kommenttia:

 1. Oon kateellinen sun työpaidoista!! >:'( Mun suurin ilo on ku LTllä annetaan työhousutkin.

  Nm. Siivoaja, jolla on ollut lukuisissa firmoissaan vaan joko törkeän värisiä ja/tai vaan firman logon omaavia t-paitoja. Kamalin taisi olla sininen, keltaisella logolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho oho! Oikein housutkin, aika porvarimeininkiä! :'''D

   Joo mulla on ollu aika helmet työpaidat ♥

   Poista
 2. Tosin en mä tiiä millanen työpaida LTllä on ku en oo omaani vielä saanut.:0

  VastaaPoista