maanantai 23. huhtikuuta 2012

värillistä vaatepostausta

Olin saanut pientä kommenttia siitä kuinka olisi piristävää nähdä mut käyttämässä jotain muutakin väriä kuin mustaa, niin oli pakko sitten päästä heti esittelemään tämä kaunokainen!


Niinkin loisteliaan liikkeen kuin Prisman lastenosastolta löysin tämän ihanaisen. Kuva hämää, se on nimittäin kirkkaan punainen ja näkyy osittain mun yhessä postauksessakin, mutta aattelin että esittelen sen nyt ihan kunnolla :3

Pakko kysyä ihan muiltakin lukijoilta nyt, että mitä mieltä olette, käytänkö liikaa mustaa? :''''D Eipä sillä että ajattelin mitenkään käyttöä vähentää, koska let's face it, ei ole yhtään sen elegantimpaa, ajattomampaa ja runollisempaa väriä kuin musta. Olkoonkin että kuvissa saatan näyttää vain mustalta klöntiltä kun vaatteet ei erotu toisistaan : D -Mutta siis ihan näin gallupmielessä kertokaa toki mielipiteenne.

Ja tästä aiheesta inspiroituneena nappasin muutaman kuvan parista pitämästäni värillisestä vaatteesta jota vaatehuoneestani löytyy. Mulla tosiaan ei kauheena värejä sieltä löydy, ja niistä harvoista väripilkuistakin vain harvoja käytän, koska suurin osa on jotain mummon synttärilahjaksi antamia marimekon raitapaitoja joita en suostu kuolemankaan uhalla laittamaan päälleni, mutta en kuitenkaan henno sitten poiskaan heittää, koska... No hei, mummo ♥


Tulispa jo kesä nii pääsis kunnolla toppejakin käyttämään :<


Ostin tän paidan sillo ku nähtii Rikun kanssa ekaa kertaa. Kajaanin Anttila oli paikka. -Taas kerran lastenosastolta.
Halpahallien lastenosastot, mun kantapaikat....

Viikset ♥

Koska pyörin jo valmiiksi vaatehuoneessa näitä kuvia napsiessani, aattelin että voisin samalla tehdä pienen vaatehuonepostauksen, siltä varalta jos jotakuta saattais vaikka kiinnostaa. Oon siis sen verran onnekas että meillä tässä meidän kämpässä on vaatehuone, mitä oon toivonut varmaan koko elämäni. Eihän tää yhtä loistokas oo ku jollain Carrie Bradshaw'lla, mutta menettelee.

Tällä hetkellä varsinkin tosi hienossa kunnossa ku vaatteet miten sattuu ja lattia täynnä tavaraa koska Riku on semmonen pieni kakara ettei osaa siivota jälkiään :C


Sinne on vähä voguee revitty seinille että ois nätimpää.


Unohin ottaa kuvaa vastakkaiselta seinältä, jossa on Ikean mahdollisimman halpa rekki Rikun vaatteille ja pieni kämäinen ikkuna. Mutta mitäpä siitä enää kuvaa ku toi mun kuvaus on jo aika... kuvaava.


Ei toki näytä tämä kuva siltä että vaatekauppa ois oksentanu hyllyille. Vois ehkä järjestellä taas joku päivä.

Ja tästä tulikin mieleeni, että laitoin tuossa pari päivää sitten hieman rahaa paypalilleni menemään (jo valmiiksi laihalta säästötililtäni) koska minäraukka menin käymään ebayssä ja eihän siitä mitään hyvää seurannut.


Noi olis seuraavana ostoslistalla. Kovin on... mustavalkoista.


4 kommenttia:

 1. mun mielestä sulle sopii musta paremmin kuin jotkut sateenkaarivaatteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no oli mulla joskus semmonenkin kausi, mutta siihen en varmaan enää koskaan ajaudu XD Hillityt värit on vielä ok + kirkkaan punainen, mutta muuten aika monotonisesta linjasta itse pidän :''D

   Poista
 2. Mustaa ei voi koskaan käyttää liikaa. Mullakin on lähes kaikki vaatteet mustia. Syynä siihen on, että tykkään siitä väristä, ja toisekseen: vaatekaupassa pääsee helpolla, kun ostaa vaan mustia vaatteita. Ne bongaa helposti ensimmäiseksi suoraan kaupan ovelta. :D Ja jotkut valittaa mustasta, kun se on niin synkkää. Mutta siinähän on kaikki värit samassa, joten onko se nyt niin synkkää loppujen lopuksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on vähä semmonen väri ettei sen kaa voi ikinä mennä pieleen :''D

   Poista