keskiviikko 18. tammikuuta 2012

clone wars on the dance floor

Tuli taas käytyä Nooran kanssa viime viikonloppuna baareilemassa, vaikka rahatilanne kohta miinusta jo näyttääkin... Ja oltiin aika veljekset kuin ilvekset kun laitoin tuon mun ihanaisen tupeen päähän, joka tosin varsinkin kyseisen illan jälkeen alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Pitäisi ehkä tehdä sille jotain.



Ja joo. Onnelassahan myö. Aikoinamme olemme molemmat dissanneet sitä niinkuin kunnon ihmisten täytyykin, mutta eräänä tylsänä viikonloppuna päätimme ystäväiseni kanssa käydä tsekkaamassa onko se oikeasti niin paska paikka kuin puhe on, ja yllätyimme. Me pidimme siitä. -Tai sitten emme vain tiedä paremmasta.
Joka tapauksessa, baaritietämykseni on erittäin pientä Helsingin suunnalla, koska itse olen vannoutunut DTM:n vakikävijä, ja Noora pienenä homofoobikkona ei pahemmin kanssani kulje kyseisessä mestassa, joudun kulkemaan hänen pillinsä mukaan aina kun kyseisen neidin kanssa liikenteessä ollaan. Eli jos joku enempi paikkakuntalainen bilehile osaisi meitä ohjastaa kohti uusia baariseikkailuja, niin saa ehdotella muitakin menomestoja, joihin tämmöiset parikymppiset tsirbulat pääsisivät! Remsuneiti on aina valmis kokeilemaan uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti