sunnuntai 28. elokuuta 2011

taiteiden yö

Sisko tuli meille Annyeong!Partyja varten, mutta koska perjantaina jo iski kauhea tylsyys päätimme lähteä taiteiden yötä valloittamaan : D. Ilman komeaa heilaani, koska hän persaukisena päätti jättäytyä kyydistämme. -Valinta, mitä hän tuli myöhemmin katumaan.


 Igor-poika katselee kiinnostuneena mitä mamma puuhasi kun tälläytyi taas pitkästä aikaa ihan kunnolla. Herrasta on muuten tullut jo iso poika ♥ Ja kohta siitä on tulossa tyttökin, kun tehdään pieni operaatio ja käypi nipsis napsis.









Eksyttiin illalla vielä kummasti dtm'ään, kun pitihän se ny pikkusiskolle näyttää miltä homoluola näyttää kun ei ennen neiti ole semmoisessa käynyt kun vasta hetki sitten täytti 18.


4 kommenttia:

 1. Hei! Toivottavasti et ymmärrä väärin, mutta mustat hiukset sopii sulle paljon paremmin kuin punaiset. Olen 27vuotias nainen ja ammatiltani parturi-kampaaja, ja puhun siis 8vuoden työkokemukseni perusteella, että punainen ei läheskää yhtä hyvin korosta/tuo esille sun kasvojen piirteitä ja ihania silmiä. :) Sun nykyisetkin hiukset on kivan väriset, mutta punanen itseasiassa on aika harvoille ihmisille paras väri valinta. Tahon myös sanoa, että pidän paljon sun vaatetyylistäsi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan hyvä saada ihan ammattilaisen mielipidettäkin välillä : D ja siis näkemyksiään saa aina tuoda julki, en minä siitä pahastu :)
  Punainen hiusväri on usein mulle se 'hengähdysväri' johon palaan kun en jaksa enää mustaa. -Mutta musta on aina kuitenkin se väri mihin palaan, on se vaan omasta mielestänikin se paras. Nytkin kun olen jo jonkin aikaa tän punaisen värin kanssa taiteillut olen miettinyt jo mustaan palaamista ihan senkin takia kun se on helpommin ylläpidettävissä :'D
  Eli iloksesi voin sanoa että kyllä se musta hiusväri varmaan kohta taas palaa muotiini XD

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne, oon nimittäin omalla kohdallani todennut että vaaleat rastat on mulle se kaikkein sopivin hiusväri- että tyyli, mutta silti oon aina välillä värjänny ruskeaksi tai mustaksi vaihtelun takia. :) Nyt en kuitenkaan ole pitkään aikaan hiustyyliäni muuttanu, kun oon todennu mistä pidän eniten ja mikä on eniten omani näköinen. Töissä on vaan jo oppinu vuosien aikana huomaamaan, että mikä väri ja malli sopii kenellekin henkilölle kaikkein parhaiten. Mutta hyvä kun et tästä mun "parturi-kampaajan neuvosta" pahastunut. :P

  VastaaPoista
 4. Joo mullakin se musta on ollu aina kaikista pisimpään, kun sitä jaksaa kauimpaan katsella :'D
  Ja en juu ollenkaan pahastunut, hyvä välillä saada tosiaankin ammattilaisen mielipidettä : )

  VastaaPoista