maanantai 3. tammikuuta 2011

fly away

Joululoma tuli ja meni, aivan liian nopeasti kuten aina. Menin loman ajaksi Kouvolaan porukoille, ja siellä tuli pitkästä aikaa hengattua kavereiden kanssakin, kun Mallu (yeah baby yeah) lähtee tässä vuoden alussa Walesiin niin pitihän hemmolle läksiäiset heittää ;u;


 Loman lopusta lähdin kuitenkin anoppilaan Hyrynsalmelle uutta vuotta viettämään. Rauhallisissa merkeissä tuli 2011 otettua vastaan, ei mitenkään kauhean juhlallinen fiilis ainakaan itselläni ollut. Tosin eipä minulla oikeastaan koskaan.Arjen aloittaminen tuntuu taas hieman raskaalta, varsinkin kun en enää saa niin paljon rahallista avustusta elämisessä kuin ennen, ja nykyään joudun vuokrani maksamaan itse, ja näin ollen kaikkeen muuhun (turhaan) jää vähemmän rahaa. -Ja sehän ei tee yhtään tällaiselle materialistille hyvää D:
-Uuden vuoden lupaukseni olkoonkin sitten, että yritän ostaa mahdollisimman paljon tavaroitani alennusmyynneistä ja hyväksikäytän muutenkin tarjouksia, enkä aina osta sitä kaikkein kalleinta. -Saa nähdä pidänkö tätäkään lupausta.Huomaa mut! Huomaa mut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti